Data examentrainingen

1-daagse trainingen

Eendaagse trainingen zijn effectief om dat deze focussen op de hoofddomeinen (theorie en oefenen) van het eindexamen en er wordt een heel examen geoefend en besproken. De kandidaten hebben hierdoor een hele goede examenoefening en leren hoe ze het beste examenvragen kunnen beantwoorden. . Een dag betekent ook dat de leerlingen beter gefocust blijven. De kosten zijn 85 EUR per training per deelnemer en de training wordt in kleine groepen gegeven. Opgeven kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar: info@studie-bol.nl.

Eendaagse trainingen worden in 2020-2021 niet aangeboden. 


2-daagse trainingen

Tweedaagse trainingen gaan dieper in op de hoofddomeinen. Deze domeinen worden extra geoefend en daarnaast wordt bijna de gehele examenstof besproken. Het is een keuze om een eendaagse training te volgen of een tweedaagse training; de tweede dag van de tweedaagse training is een verlenging van de eendaagse training. Er is wat meer tijd om te oefenen op onderwerpen die die kandidaat lastig vindt en er wordt geoefend met een heel examen maken. Deze training kost 160 EUR per training  per deelnemer en wordt in kleine groepen gegeven. Opgeven kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar: info@studie-bol.nl. 


Data trainingen schooljaar 2021-2022

De data voor de examentrainingen 2021-2022 worden eind december bekend gemaakt.


Bij te weinig aanmeldingen heeft de Studiebol het recht om trainingen tijdig te annuleren of te verzetten.

Wijzigingen onder voorbehoud.

Let op: Er geldt een minimum aantal deelnemers van 3. 

Bij minder aanmeldingen gaat de training niet door en wordt deze op een andere manier gegeven aan de leerling(en). Dit wordt tijdig gecommuniceerd.