Het Leerpunt

De Studiebol is trots op het samenwerkingsverband met Het Leerpunt, remedial teaching en coaching. Het Leerpunt richt zich veel op het basisonderwijs en de Studiebol zet in op het voortgezet onderwijs. Hiermee is dus veel kennis over het jeugdonderwijs aanwezig. Daarnaast biedt het Leerpunt extra coaching voor middelbare scholieren; een mooie toevoeging op de methodes van de Studiebol. Voor meer informatie kijk op: http://www.hetleerpunt.nl/


Samenwerking met MY college

 

 

De Studiebol werkt samen met MY college voor complete onderwijsverbetering. Zo geeft de Studiebol examentrainingen op MY college en hebben we ondersteund met het wegwerken van eventuele "Corona-achterstanden" wegwerken. De jaren na corona zijn we altijd betrokken geweest op deze school en begeleiden we nog steeds leerlingen. We zijn erg trots op deze samenwerking. 


HV Spijkenisse

Sinds juli 2020 is de Studiebol trotse sponsor van de Hockeyvereniging Spijkenisse. Dit wordt onder meer gevierd met een korting voor leden van de vereniging en het Studiebol Schoolhockeytoernooi voor groep 7 en 8. 


Vogelenzang - Basisschool

Sinds een aantal jaar geeft de Studiebol huiswerkbegeleiding op twee locaties van de scholengroep Vogelenzang/Annie MG Schmidt. Dit is voornamelijk bedoeld voor kinderen die thuis moeilijk tot leren komen.