Het Leerpunt

De Studiebol is trots op het samenwerkingsverband met Het Leerpunt, remedial teaching en coaching. Het Leerpunt richt zich veel op het basisonderwijs en de Studiebol zet in op het voortgezet onderwijs. Hiermee is dus veel kennis over het jeugdonderwijs aanwezig. Daarnaast biedt het Leerpunt extra coaching voor middelbare scholieren; een mooie toevoeging op de methodes van de Studiebol. Voor meer informatie kijk op: http://www.hetleerpunt.nl/


Small Steps - SKS Alles kids

De Studiebol werkt samen met SKS Alles Kids. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op locatie bij SKS zodat de kinderen na schooltijd goede begeleiding krijgen om lees- en rekenvaardigheden te verbeteren. Momenteel geven wij begeleiding op locatie de Jungle (Zomerakker, Spijkenisse)


Samenwerking met MY college

 

 

De Studiebol werkt samen met MY college voor complete onderwijsverbetering. Zo geeft de Studiebol examentrainingen op MY college en gaan wij komend jaar ondersteunen met eventuele "Corona-achterstanden" wegwerken. We zijn erg trots op deze samenwerking. 


HV Spijkenisse

Sinds juli 2020 is de Studiebol trotse sponsor van de Hockeyvereniging Spijkenisse. Dit wordt onder meer gevierd met een korting voor leden van de vereniging en het Studiebol Schoolhockeytoernooi voor groep 7 en 8.