De Studiebol Zomerschool

De Zomerschool is bedoeld om leerlingen die volgend jaar naar 5 HAVO of 6 VWO gaan te helpen met de voorbereiding op het examen. In een intensieve training worden alle belangrijke onderwerpen herhaald en de basis wordt flink geoefend. Dit zorgt ervoor dat de leerlingen het gehele examenjaar baat hebben bij deze training zodat zij het cijfergemiddelde omhoog kunnen halen. Dit is voor leerlingen die momenteel zwakker staan of leerlingen die mee willen doen aan een lotingsstudie, of voor leerlingen die zekerder willen worden tijdens de schoolexamens of alvast voor het centraal examen. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in via het contactformulier! Helaas kunnen we ook constateren dat door het Corona-virus ook wellicht leerachterstanden zijn ontstaan, hier houdt de Zomerschool ook rekening mee. 

 

De Studiebol Zomerschool!🎓

De data voor de Studiebol Zomerschool (voor havo/vwo leerlingen die dit schooljaar starten in de vijfde of zesde klas) zijn bekend: 20/21/22 augustus 2024. De vakken Wiskunde A/B, Biologie, Natuurkunde en Scheikunde worden gegeven (andere vakken op aanvraag). Elk vak wordt drie uur gegeven om de belangrijkste zaken te herhalen en te oefenen. Uit het verleden is gebleken dat dit een 'boost' geeft aan het begin van het schooljaar. De training herhaalt en verstevigt de basisstof en traint oplossingsgericht denken richting het eindexamen.

De kosten zijn 75 euro per training (3 uur). Deze training gaat alleen door bij minimaal 3 deelnemers, anders wordt er per persoon een aangepast programma geboden. Havo en vwo kandidaten volgende dezelfde training maar krijgen andere opgaven om zelfstandig te maken.  De training moet vooraf betaald zijn, hiervoor krijgt u na aanmelding een factuur per mail in de week van 1 augustus 2022. Er zijn maximaal 5 deelnemers per training mogelijk, en vol = vol. 

Leerlingen krijgen tijdens deze training een syllabus waar de basisstof goed in uitgelegd staat en met enkele opgaven. We focussen op twee grote eindexamengebieden die al gegeven zijn in de vierde (havo/vwo) of vijfde (vwo) klas. 

 

De indeling is als volgt (zowel HAVO/VWO) 2024:

20 augustus 2024: 10.00-13.00 uur Wiskunde B

20 augustus 2024: 14.00-17.00 uur Scheikunde


21 augustus 2024: 10.00-13.00 uur Natuurkunde

21 augustus 2024: 14.00-17.00 uur Biologie

 

22 augustus 2024 2: 10.00-13.00 uur Wiskunde A

 

 

Inschrijven via: sara@studie-bol.nl of via het contactformulier. 

 

Zo start jij opgefrist  jouw examenjaar!