De Studiebol Zomerschool

De Zomerschool is bedoeld om leerlingen die volgend jaar naar 5 HAVO of 6 VWO gaan te helpen met de voorbereiding op het examen. In een intensieve training worden alle belangrijke onderwerpen herhaald en de basis wordt flink geoefend. Dit zorgt ervoor dat de leerlingen het gehele examenjaar baat hebben bij deze training zodat zij het cijfergemiddelde omhoog kunnen halen. Dit is voor leerlingen die momenteel zwakker staan of leerlingen die mee willen doen aan een lotingsstudie, of voor leerlingen die zekerder willen worden tijdens de schoolexamens of alvast voor het centraal examen. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in via het contactformulier! 

 

De Studiebol Zomerschool!🎓

De data voor de Studiebol Zomerschool (voor havo/vwo leerlingen die dit schooljaar starten in de vijfde of zesde klas) zijn bekend: 19 tot en met 23 augustus 2019. De vakken Wiskunde A/B, Natuurkunde en Scheikunde worden gegeven. Elk vak wordt drie uur gegeven om de belangrijkste zaken te herhalen en te oefenen. Uit het verleden is gebleken dat dit een 'boost' geeft aan het begin van het schooljaar. De training herhaalt en verstevigt de basisstof en traint oplossingsgericht denken richting het eindexamen.

De kosten zijn 80 euro per training (3 uur). Deze training gaat alleen door bij minimaal 3 deelnemers, anders wordt er per persoon een aangepast programma geboden. Havo en vwo kandidaten volgende dezelfde training maar krijgen andere opgaven om zelfstandig te maken. Kom je met een vriend of vriendin dan betaal je 45 euro p.p. Deze aanbieding geldt bij inschrijving tot en met 31 juli 2019. Geef bij de aanmelding aan met wie je komt om gebruik te maken van de aanbieding. De training moet vooraf betaald zijn, hiervoor krijgt u na aanmelding een factuur per mail in de week van 12 augustus 2019.

De indeling is als volgt:

19 augustus: 16.00-19.00 uur Wiskunde B
21 augustus: 16.00-19.00 uur Natuurkunde
22 augustus: 10.00-13.00 uur Scheikunde
23 augustus: 10.00-13.00 uur Wiskunde A

 

Inschrijven via: sara@studie-bol.nl of via het contactformulier. 

 

Zo start jij opgefrist  jouw examenjaar!