Referenties

Dit is wat anderen mensen zeggen over de Studiebol. Op Facebook krijgt de Studiebol vijf van de vijf sterren. Examentrainingen krijgen gemiddeld een 8,5  en 100% van de deelnemers raadt de Studiebol aan. Hieronder staan enkele reviews van Facebook en van ouders die dit met de Studiebol deelden.


Berichten van ouders:

"Aan het einde van het schooljaar haalde mijn zoon (1havo) een 4 voor zijn grammatica Engels. Dit leek mij geen goede basis om zo 2havo in te gaan en dus ben ik op zoek gegaan naar iemand die hem bijles kon geven in de zomervakantie. Gelukkig heb ik Sara gevonden en zij heeft hem in totaal 3x, in de vakantie, bijles gegeven. Al na de eerste les viel bij hem "het kwartje" en hebben zij samen de overige keren alles verder doorgenomen. Het resultaat hiervan is dat hij sindsdien geen onvoldoendes meer gehaald heeft voor Engels. 

In eerste instantie had mijn zoon er natuurlijk geen zin in om in de vakantie bijles te krijgen. Maar na de kennismaking met Sara en na de afspraak dat hij niet te veel huiswerk zou krijgen, zag hij het wel zitten. Uiteindelijk keek hij er zelfs naar uit: hij merkte zelf ook enorme verbetering en het was gezellig. Kortom: ik ben erg tevreden over Sara en zal haar ook zeker bij andere aanraden".

Karin (moeder van Robin)


Berichten van ouders:

Sara geeft bijles aan onze dochter Marit van 17 en zoon Luc van 15 in de vakken scheikunde, natuurkunde en wiskunde B. Toen Marit’s  resultaten op de exacte vakken in Havo 4 wat achterbleven, is ze gestart met bijles. De exacte vakken gaan haar nu beter af. Nu ze op het VWO zit,
gaat ze nog steeds wekelijks naar Sara om de opgaven te bespreken waar ze niet uitkomt. Ook Luc, 4 VWO, gaat regelmatig voor wat extra uitleg en ondersteuning naar Sara. 

Wij zijn blij met de ondersteuning van Sara. Ze is deskundig, betrokken en weet de juiste snaar te raken bij onze kinderen.  

Sigrid (moeder van Marit en Luc)

 

Ik ben blij met Sara, want ik kan altijd bij haar terecht met vragen over wiskunde, scheikunde en natuurkunde.  Sara snapt direct waar ik op vastloop en ze heeft veel parate kennis van de vakken. Ze kan heel goed uitleggen en dat helpt mij om de leerstof goed te begrijpen. Bovendien is het nog gezellig ook !

Marit