Diensten

Afhankelijk van de behoefte zijn er diverse diensten mogelijk. Heb je moeite met jouw school of studiewerk? Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden door te spreken. Er wordt dan een plan gemaakt dat kan passen bij iedereen, ook financieel.

 

Er worden verschillende diensten aangeboden:

  • Huiswerkbegeleiding
  • Bijles
  • Opfristraining
  • Examentraining
  • YouTube filmpjes met uitleg

Huiswerkbegeleiding

Het plannen, maken en leren van huiswerk onder begeleiding. Heb je vragen bij het maken van jouw huiswerk, kan je deze meteen stellen en direct verder met de opgaven! Huiswerkbegeleiding wordt gegeven in kleine groepen. Huiswerkbegeleiding is ideaal voor leerlingen die vast lopen met 2, 3 of meerdere vakken.


Bijles

Heb je moeite met een vak dan wordt tijdens een bijles hier een op een dieper op in gegaan. Er wordt gekeken naar de beste leerstijl voor het vak en je wordt geholpen met alle dingen waar je moeite mee hebt. Bijles wordt buiten de huiswerkbegeleidingsuren gegeven. Er kan ook bijles worden gegeven aan volwassenen


Examentraining

Hierin wordt een voorbereiding gemaakt op het komende eindexamen. In de eendaagse versie wordt er eerst een examen gemaakt om te kijken waar je nu staat en worden struikelonderwerpen behandeld. Je kan ook  zelf onderwerpen aandragen waar je wat meer uitleg over wilt. In de meerdaagse versie wordt aandacht besteed aan de complete examenstof en de training wordt begonnen met een oefenexamen. Eindexamentrainingen worden gegeven in kleine groepen.

 

Een onderdeel van de examentraining is de Studiebol Zomerschool, een voorbereiding op jouw examenjaar. Dit vindt al plaats in de zomer zodat jij met een opgefrist geheugen jouw examenjaar ingaat!


Youtube

Deze dienst is nog in ontwikkeling. Heb je korte vragen dan kunnen we deze soms uitwerken in een YouTube filmpje. Het is de bedoeling dat deze dienst gedurende 2017 verder ontwikkeld wordt.